Velkommen til Hansen Biler Slagelse A/S

Du finder Hansen Biler Slagelse på Teknikvej 2C i Slagelse. Forretningen drives af de to brødre Nicklas og Tim Daugberg og består af en flok højt kvalificerede medarbejdere i vores forskellige afdelinger, som fordeler sig på salg, administration, mekanisk værksted, reservedele og pladeværksted. Vi er Slagelse`s autoriserede forhandler af Škoda og Suzuki. Begge mærker er kendetegnet ved høj kvalitet, pålidelighed og lang levetid. Herudover yder vi den bedste service på vores autoriserede værksted, så du altid er sikker på, at din bil er i perfekt stand og bevarer sin gensalgsværdi. Vi har et stort udvalg af attraktive brugte biler til konkurrencedygtige priser.

Udover Hansen Biler, ejer og driver Nicklas og Tim Næstved Autocenter A/S, der sælger og servicerer Škoda og Volkswagen i Næstved.

Uddannet personale og skræddersyet værktøj

Vores salgsmedarbejdere er specialuddannede til at yde dig den bedste rådgivning, og vores mekanikere bliver til stadighed uddannet, så de kan yde en effektiv og korrekt indsats på værkstedet, hvor de gør brug af værktøj og teknik, som er skræddersyet til præcis din model. På den måde sikrer vi dig en problemfri hverdag – både når du skal købe bil, og når du benytter den i dagligdagen.

Vores salgsudstilling byder på de nyeste modeller fra Škoda og Suzuki. Kig forbi og lad dig inspirere til dit næste bilkøb.

Kompromisløs service

Med en Škoda eller Suzuki går du aldrig på kompromis med kvalitet og køreglæde. Tilsvarende går vi  aldrig på kompromis med god kundeservice. Vi har specialuddannet personale både i vores salgsafdeling og på værkstedet, som fuldt ud matcher nutidens biler, som er forsynet med avancerede assistentsystemer og anden teknologi.

God fornøjelse på vores hjemmeside!

Vores forretninger

Škoda

Se detaljer

Suzuki

Se detaljer

Brugte biler

Škoda Citigo 1,0 60 Anniversary+

Škoda Citigo 1,0 60 Anniversary+

89.900,- kr.

Se detaljer
Škoda Scala 1,0 TSi 95 Essence

Škoda Scala 1,0 TSi 95 Essence

Leasing
3.125,- kr./md.

Se detaljer
Škoda Kamiq 1,0 TSi 110 Blackline DSG

Škoda Kamiq 1,0 TSi 110 Blackline DSG

289.900,- kr.

Se detaljer
Suzuki Celerio 1,0 Comfort AGS

Suzuki Celerio 1,0 Comfort AGS

99.900,- kr.

Se detaljer
Se alle vores biler